Opslagruimte De Bilt

Opslagruimte De Bilt

Zorgvulding uw spullen opslaan in opslagruimte bij De Bilt

Het gebeurt vaak dat mensen hun goederen voor korte of langere tijd willen opslaan. Bij ruimtegebrek of wanneer u spullen tijdelijk veilig wilt opbergen. Daarom regelen wij niet alleen zaken als het verhuizen in De Bilt, maar hebben wij ook de mogelijkheid voor een opslagruimte in de omgeving van De Bilt. Wij beschikken over een grote ruimte,  waarin u één of meer eigen containers tot uw beschikking kunt krijgen. De containers voldoen natuurlik aan de hoogste eisen. De opslagruimtes rondom De Bilt zijn optimaal beveiligd tegen weersinvloeden, brand, diefstal en ongedierte. Van elke opgeslagen inboedel wordt een inventarislijst gemaakt zodat er voor iedereen helder is wat er opgeslagen is.

Wij kunnen ook uw bedrijfsinventaris hier opslaan. Speciaal voor zaken als bedrijfsinventaris zijn grotere containers beschikbaar te stellen. Ook zijn deze volledig beveiligd. Privacy staat bij Van Buuren Verhuizingen hoog in het vaandel. Uw goederen zijn bij ons in absoluut vertrouwde handen.

Neem hier vrijblijvend contact op

Privacy gewaarborgd bij opslagruimte De Bilt

Bij de opslagruimtes van Van Buuren Verhuizingen worden uw bezittingen opgeslagen in afsluitbare houten containers, die daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Deze containers worden in een aparte hal opgeslagen. Per opdrachtgever worden de containers weer apart gecodeerd. U kunt er daarom niet op elk moment van de dag zomaar bij. Door met ons een afspraak te maken, kunnen wij uw container tevoorschijn halen. Dit doen wij zodat u – en ú alleen – er makkelijk bij kunt en de privacy bij de opslagruimte De Bilt ten alle tijden gewaarborgd wordt.  Daarnaast hebben we ook opslagruimtes rondom Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, Soest, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum. Ook voor uw administratie hebben wij speciale archiefopslag. De archiefdozen zijn speciaal hiervoor ontworpen. De archiefruimte is, net als onze meubelopslag, beveiligd tegen inbraak, brand en weersinvloeden.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring