Verhuisbedrijf in Eemnes
Verhuisbedrijf in Eemnes

Verhuisbedrijf in Eemnes

Zorgvuldig verhuizen met verhuisbedrijf in Eemnes

De één verhuist binnen Eemnes, de ander kiest voor een plek binnen de provincie Utrecht of ‘t Gooi. En weer iemand anders zoekt het verderop in het land. Waar u ook naartoe gaat, verhuizen is een hele onderneming die valt of staat bij de voorbereiding. Dat kunt u natuurlijk allemaal alleen doen, maar steeds meer individuen kiezen ervoor om een gespecialiseerd verhuisbedrijf in te schakelen. Zoals van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Eemnes en komen graag even bij u langs om uw verhuizing met u door te spreken en uw zorgen uit handen te nemen.  Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende, passende offerte.

Plan van aanpak

In zeven stappen zorgeloos verhuizen

1. Inventarisatie
Voor uw bedrijfsverhuizing adviseren wij u graag in een vroeg stadium. Hoe gaat het in zijn werk? Wat wordt de planning? Wat kunt u zelf al voorbereiden? Vooraf ontvangt u van ons inzage in de kosten en diensten.

2. Checklist
Wij hebben voor u een speciale checklist opgesteld. Deze zullen we u in een persoonlijk gesprek toelichten.

3. Offerte
U heeft een inventarisatie van de te verhuizen goederen en andere zaken in kaart gebracht. Daarnaast heeft u uw specifieke eisen gereed. Op basis daarvan maken wij een gespecifi ceerde offerte.

4. Overeenkomst
De offerte is maatwerk en dient als overeenkomst met u. Het is de basis voor onze nauwe samenwerking. Vanaf de voorbereidingen samen met u tot en met de volledige afronding van uw verhuizing. Elk onderdeel krijgt de aandacht die het verdient en dat alles in nauw overleg met u, zodat er achteraf nooit misverstanden kunnen ontstaan.

5. Voorbereiding
Wij maken vooraf in overleg met u een nauwgezet draaiboek waarin alle onderdelen beschreven worden. Voor uw personeel hebben we instructies op papier met praktische aanwijzingen en tips.

6. Uitvoering
Op het juiste tijdstip staan wij voor u klaar. Zorgvuldig pakken we alles in en laden de vrachtauto’s één voor één. En in omgekeerde volgorde laden we alles uit, pakken het op de juiste plaats uit, alles conform de afspraak.

7. Nazorg
Dankzij onze grondige voorbereiding kan er bijna niets mis gaan. Maar mocht u toch vinden dat het niet geheel volgens plan is verlopen, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn pas tevreden, als u het bent!

Al 80 jaar ervaring!

Met 80-jarige ervaring in het verhuizen in Nederland en Europa nemen onze vakmensen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw verhuiszorgen uit handen. We bieden een uitzonderlijke expertise in het veilig vervoeren van antiek, computers en kwetsbare voorwerpen. Graag komen we ons voorstellen en geven we u een vrijblijvende kostenopgave van uw verhuizing. 
Sinds de oprichting in is Van Buuren Verhuizingen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Hebt u ruimtegebrek of wilt u (kostbare) spullen tijdelijk veilig opslaan? Ook dán geen zorgen. Bij Van Buuren Verhuizingen kunt u opslagruimte huren. Optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden. Van Buuren Verhuizingen is ook actief in Baarn, Soest, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring