Verhuisbedrijf in 't Gooi
Verhuisbedrijf in 't Gooi

Verhuisbedrijf in 't Gooi

Uw zorgen nemen af met het verhuisbedrijf in 't Gooi

Woont u in ’t Gooi en gaat u verhuizen? Het verhuisbedrijf in 't Gooi Van Buuren verhuizingen helpt u graag! Met onze jaren lange ervaring in ’t Gooi in o.a. Laren, Naarden, Bussum  en Hilversum helpen wij u graag verhuizen. Of u nu naar een dorp verderop of naar de andere kant van het land verhuist, verhuizen is altijd een grote onderneming. Hier geldt dan ook; een goede voorbereiding is het halve werk. Steeds meer individuen kiezen daarom voor de hulp van een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Zoals van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in ’t Gooi en komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw verhuiszorgen uit handen te nemen. Wij maken vervolgens een passende offerte voor u.

NetArchief.nl

Goed archiefbeheer is een lastige en tijdrovende bezigheid. Hoewel er misschien niet altijd genoeg tijd voorhanden is moet het toch regelmatig en secuur gebeuren. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen.

Archief uitbesteden, een zorg minder
Archief neemt vaak veel kostbare ruimte in beslag. Wij kunnen al uw documenten bewaren en beheren in onze geklimatiseerde ruimten. Wij zoeken de gevraagde documenten op en bezorgen deze wanneer nodig en wij vernietigen ze zodra u dat aangeeft. Wij zorgen er, kort samengevat, voor dat u er geen omkijken meer naar heeft. En als u er wél naar omkijkt, staan uw documenten voor u klaar.
3
In veilige handen
Bedrijfsinformatie komt in vele vormen voor. Wij kunnen zonder problemen papier, tapes, cd’s, microfi lms en alle andere mogelijke informatiedragers veilig voor u archiveren.

Geen omkijken naar
Al onze opslagdepots zijn klimaatbeheerst. In deze ruimtes wordt de temperatuur en de luchtvochtigheid constant optimaal gehouden. Dankzij onze preventieve maatregelen zijn onze opslagruimten ongedierte- en brandvrij.

Al 80 jaar ervaring!

Met 80-jarige ervaring in het verhuizen in Nederland en Europa nemen onze vakmensen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw verhuiszorgen uit handen. We bieden een uitzonderlijke expertise in het veilig vervoeren van antiek, computers en kwetsbare voorwerpen. Graag komen we ons voorstellen en geven we u een vrijblijvende kostenopgave van uw verhuizing. 
Sinds de oprichting in is Van Buuren Verhuizingen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Hebt u ruimtegebrek of wilt u (kostbare) spullen tijdelijk veilig opslaan? Ook dán geen zorgen. Bij Van Buuren Verhuizingen kunt u opslagruimte huren. Optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden. Van Buuren Verhuizingen is ook actief in Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, Soest, Laren, Naarden en Bussum.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring