Verhuisbedrijf in Hilversum

Particuliere verhuizing

Een particuliere verhuizing brengt drukke tijden met zich mee. Van het kopen of huren van een nieuwe woning tot de inrichting hiervan, vrijwel altijd moet er veel worden geregeld. Goede, professionele hulp en persoonlijke aandacht van betrokken mensen is daarbij van harte welkom.
Van Buuren Verhuizingen kan u veel zorgen uit handen nemen. Eén telefoontje naar ons nummer 035 6015063 is voldoende. Een van onze medewerkers maakt dan graag een afspraak met u om bij u thuis de verhuizing tot in detail te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken. Daarna ontvangt u van ons vrijblijvend een gespecificeerde kostenopgave. U weet dus ruim van tevoren waarmee u rekening moet houden.
De particuliere verhuizing wordt altijd uitgevoerd door ons goed gekwalificeerde en gemotiveerde personeel, dat daarbij beschikt over het modernste materieel. Omdat in liften en trappenhuizen het risico van beschadiging van de goederen groot is, werkt Van Buuren Verhuizingen veelvuldig met een verhuislift. Dankzij dit hulpmiddel kunnen wij tot de achtste verdieping zware stukken probleemloos en volkomen veilig verplaatsen. Wij verhuizen onder andere in Soest, Baarn, Eemnes, Den Dolder, De Bilt, Zeist, Naarden en Bussum.

Particuliere verhuizing naar het buitenland

De meeste particuliere verhuizingen vinden binnen Nederland plaats. Maar het kan ook zijn dat u naar het buitenland moet of wilt verhuizen. Tot zelfs buiten Europa. Ook dan vindt u in Van Buuren Verhuizingen de juiste partner. Wij verzorgen het volledige transport voor u. Over de weg, door de lucht of overzee. Veilig verpakt in speciale kisten of (zee)containers. En optimaal verzekerd. Ook alle douaneformaliteiten regelen wij voor u, waarbij we het oponthoud bij de grens tot een minimum beperken. Service van huis tot huis.

Inpakken en wegwezen

Ook voor het inpakken van uw inboedel bent u bij Van Buuren Verhuizingen aan het goede adres. Onze medewerkers zijn experts in het zorgvuldig en breukvrij inpakken van bijvoorbeeld uw kwetsbare glasservies, uw kostbare antiek en uw gekoesterde kunstwerken. Uiteraard zijn uw computerapparatuur en uw hifi soundsystem eveneens in veilige handen. Ook werkzaamheden als het demonteren van meubelstukken kunnen wij voor u uitvoeren. Vanzelfsprekend zetten wij diezelfde meubelstukken op het nieuwe adres dan weer voor u in elkaar.

Al 80 jaar ervaring!

Met 80-jarige ervaring in het verhuizen in Nederland en Europa nemen onze vakmensen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw verhuiszorgen uit handen. We bieden een uitzonderlijke expertise in het veilig vervoeren van antiek, computers en kwetsbare voorwerpen. Graag komen we ons voorstellen en geven we u een vrijblijvende kostenopgave van uw verhuizing. 
Sinds de oprichting in is Van Buuren Verhuizingen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Hebt u ruimtegebrek of wilt u (kostbare) spullen tijdelijk veilig opslaan? Ook dán geen zorgen. Bij Van Buuren Verhuizingen kunt u opslagruimte huren. Optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden. Van Buuren Verhuizingen is ook actief in SoestBaarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring