Verhuisbedrijf in Laren
Verhuisbedrijf in Laren

Verhuisbedrijf in Laren

Compleet verzorgde verhuizing met verhuisbedrijf in Laren

Woont u in Laren en bent u van plan om te verhuizen? Of gaat u juist net kennismaken met dit mooie dorp in ‘t Gooi? Van Buuren Verhuizingen helpt u graag. Al meer dan 80 jaar verhuizen wij particulieren binnen en buiten Nederland. Of u nu twee straten verderop gaat wonen of juist helemaal aan de andere kant van de wereld, verhuizen is een grote onderneming waarbij goede voorbereiding van belang is. Steeds meer individuen kiezen daarom voor de hulp van een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Zoals het verhuisbedrijf in Laren Van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Laren en komen graag eens bij u langs om uw verhuizing tot in de laatste details met u door te nemen. Neem gerust contact met ons op!

Handyman service

Wanneer we u dan verhuisd hebben en alles keurig op zijn plek staat zijn er altijd nog genoeg werkzaamheden die verricht moeten worden. Heeft u al nagedacht over wie alles gaat ophangen, installeren en aansluiten? Als u daar geen mensen voor heeft, kunnen wij u ook daarbij helpen. Met de Handyman Service kunnen we alles voor u demonteren op de oude locatie en monteren op de nieuwe. Of het nu monteerwerk of reparatiewerk is, u bepaalt wat onze Handyman gaat doen. Hij is vakkundig en efficiënt! Zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Al 80 jaar ervaring!

Met 80-jarige ervaring in het verhuizen in Nederland en Europa nemen onze vakmensen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw verhuiszorgen uit handen. We bieden een uitzonderlijke expertise in het veilig vervoeren van antiek, computers en kwetsbare voorwerpen. Graag komen we ons voorstellen en geven we u een vrijblijvende kostenopgave van uw verhuizing. 
Sinds de oprichting in is Van Buuren Verhuizingen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Hebt u ruimtegebrek of wilt u (kostbare) spullen tijdelijk veilig opslaan? Ook dán geen zorgen. Bij Van Buuren Verhuizingen kunt u opslagruimte huren. Optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden. Van Buuren Verhuizingen is ook actief in Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Soest, Naarden en Bussum.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring