Verhuisbedrijf in De Bilt
Verhuisbedrijf in De Bilt

Verhuisbedrijf in De Bilt

Verhuisbedrijf in De Bilt biedt hulp tijdens de verhuizing

Woont u in De Bilt en bent u van plan om te verhuizen? Of gaat u juist net kennismaken met de provincie Utrecht? Van Buuren Verhuizingen helpt u graag. Al meer dan 80 jaar verhuizen wij particulieren binnen en buiten Nederland. Of u nu twee straten verderop gaat wonen of juist helemaal aan de andere kant van de wereld, verhuizen is een grote onderneming waarbij goede voorbereiding van belang is. Steeds meer individuen kiezen daarom voor de hulp van een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Zoals het verhuisbedrijf in De Bilt van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in De Bilt en komen graag eens bij u langs om uw verhuizing tot in de laatste details met u door te nemen.

Specialiteiten

Omdat elke onderneming anders is

Archief en bibliotheek verhuizing
Het verhuizen van archieven en bibliotheken vergt ervaring en expertise. Dat hebben wij! Per situatie stellen we een verhuisteam van specialisten samen en bepalen we welke materialen we moeten inzetten om uw archief en/ of bibliotheek zo secuur mogelijk te verhuizen. De boeken en documenten pakken we met speciale materialen in zodat ze niet beschadigen en de volgorde gehandhaafd blijft. Met behulp van een zorgvuldig draaiboek wordt alles verhuisd, op de nieuwe locatie uitgepakt en overzichtelijk geplaatst.

Onderwijs- en zorginstelling verhuizing
Alles wat met verhuizingen te maken heeft geeft onrust en dat is niet waar u op zit te wachten. Zeker niet op het gebied van onderwijs en zorg. Verhuizen van onderwijs- en zorginstellingen is een nauwgezet logistiek proces en vergt veel accuratesse, zorg en snelheid. Hoe minder verstoring voor het leer- of zorgproces, hoe beter. Lessen worden hierdoor snel weer hervat en de zorg voor de patiënten blijft optimaal verlopen. Dankzij een groot team van verhuisspecialisten met materieel, kan iedereen weer snel aan het werk. Naast het verhuizen van de inboedel kunnen wij u van dienst zijn bij het (de)monteren en aansluiten op elk gebied van werkplekapparatuur tot practica-apparatuur en laboratoria.

ICT verhuizing
Het verhuizen van bedrijven betekent ook het verhuizen van alle werkplekken inclusief alle automatiseringsapparatuur. Hiervoor hebben wij experts in huis, die precies weten hoe ze computersystemen efficiënt af- en aansluiten. Door hun vakkennis en ervaring kunt u snel weer uw bedrijfsvoering voortzetten zonder al te veel tijdverlies. Ons ICT-team zal in nauw overleg met uw systeembeheerder de apparatuur afkoppelen. Het team verwijdert met zorg de bekabeling van de CPU-kasten, de monitoren, keyboards en overige apparatuur. Vervolgens plaatst ze de apparatuur in speciale kunststof computerboxen voor het vervoer. Op de nieuwe locatie sluit ze alles zorgvuldig weer aan en wordt het samen met u getest.

Al 80 jaar ervaring!

Met 80-jarige ervaring in het verhuizen in Nederland en Europa nemen onze vakmensen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw verhuiszorgen uit handen. We bieden een uitzonderlijke expertise in het veilig vervoeren van antiek, computers en kwetsbare voorwerpen. Graag komen we ons voorstellen en geven we u een vrijblijvende kostenopgave van uw verhuizing. 
Sinds de oprichting in is Van Buuren Verhuizingen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Hebt u ruimtegebrek of wilt u (kostbare) spullen tijdelijk veilig opslaan? Ook dán geen zorgen. Bij Van Buuren Verhuizingen kunt u opslagruimte huren. Optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden. Van Buuren Verhuizingen is ook actief in Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, Soest, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring