Verhuisbedrijf in Den Dolder
Verhuisbedrijf in Den Dolder

Verhuisbedrijf in Den Dolder

Verzorgde verhuizing met verhuisbedrijf in Den Dolder

Woont u in Den Dolder en gaat u verhuizen? Of wordt u binnenkort een nieuwe inwoner van dit gezellige dorp in de provincie Utrecht? Van Buuren Verhuizingen helpt u graag. Al meer dan 80 jaar verhuizen wij particulieren niet alleen binnen Nederland, maar ook in het buitenland. Waar u ook heen gaat, verhuizen is een grote onderneming die gebaat is met een goede organisatie. Steeds meer mensen kiezen daarom voor de hulp van een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Zoals het verhuisbedrijf in Den Dolder van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Den Dolder en komen graag eens bij u langs om uw verhuizing tot in de laatste details met u door te nemen. Neem gerust contact met ons op!

NetArchief.nl

Goed archiefbeheer is een lastige en tijdrovende bezigheid. Hoewel er misschien niet altijd genoeg tijd voorhanden is moet het toch regelmatig en secuur gebeuren. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen.

Archief uitbesteden, een zorg minder
Archief neemt vaak veel kostbare ruimte in beslag. Wij kunnen al uw documenten bewaren en beheren in onze geklimatiseerde ruimten. Wij zoeken de gevraagde documenten op en bezorgen deze wanneer nodig en wij vernietigen ze zodra u dat aangeeft. Wij zorgen er, kort samengevat, voor dat u er geen omkijken meer naar heeft. En als u er wél naar omkijkt, staan uw documenten voor u klaar.

In veilige handen
Bedrijfsinformatie komt in vele vormen voor. Wij kunnen zonder problemen papier, tapes, cd’s, microfi lms en alle andere mogelijke informatiedragers veilig voor u archiveren.

Geen omkijken naar
Al onze opslagdepots zijn klimaatbeheerst. In deze ruimtes wordt de temperatuur en de luchtvochtigheid constant optimaal gehouden. Dankzij onze preventieve maatregelen zijn onze opslagruimten ongedierte- en brandvrij.

Privacy gewaarborgd bij opslagruimte in Den Dolder

Bij de opslagruimtes van Van Buuren Verhuizingen worden uw bezittingen opgeslagen in afsluitbare houten containers, die daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Deze containers worden in een aparte hal opgeslagen. Per opdrachtgever worden de containers weer apart gecodeerd. U kunt er daarom niet op elk moment van de dag zomaar bij. Door met ons een afspraak te maken, kunnen wij uw container tevoorschijn halen. Dit doen wij zodat u – en ú alleen – er makkelijk bij kunt en de privacy bij de opslagruimte in Den Dolder ten alle tijden gewaarborgd wordt.  Daarnaast hebben we ook opslagruimtes in Baarn, Eemnes, Hilversum, Soest, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum. Ook voor uw administratie hebben wij speciale archiefopslag. De archiefdozen zijn speciaal hiervoor ontworpen. De archiefruimte is, net als onze meubelopslag, beveiligd tegen inbraak, brand en weersinvloeden.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring