Zakelijke verhuizing

Bij een zakelijke verhuizing gaat het om meer dan alleen het bedrijf zelf. Niet alleen de inboedel moet worden verhuisd, compleet met machinepark, (kantoor)meubilair, magazijn, voorraden en archief. Vaak verhuist ook (een deel van) het personeel mee. Zelfs als uw bedrijf naar het buitenland vertrekt kan dat het geval zijn. Het is hoe dan ook een ingrijpende operatie, die veel vraagt van u en uw medewerkers. Daarom is het goed om een professionele organisatie als Van Buuren Verhuizingen in te schakelen bij uw zakelijke verhuizing.

Zakelijke verhuizing in optima forma

Dankzij onze manier van werken – gebaseerd op het aloude principe “afspraak is afspraak” – weten alle betrokken partijen exact waar ze aan toe zijn. Zodoende is Van Buuren Verhuizingen in staat om uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te verhuizen. U kunt er als opdrachtgever van op aan, dat uw bedrijf op het afgesproken moment weer operationeel is.

Alles volgens strakke planning

Een verhuizing van een bedrijf of kantoor vraagt om een goede, heldere planning die niets aan het toeval overlaat. Van Buuren Verhuizingen weet dit en maakt voor elke projectverhuizing een draaiboek op maat met daarin alle informatie over de verhuizing. Verhuist u met uw bedrijf naar het buitenland, dan regelen wij ook alle bijkomende formaliteiten, voor zowel mensen als middelen.

Al 80 jaar ervaring!

Met 80-jarige ervaring in het verhuizen in Nederland en Europa nemen onze vakmensen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw verhuiszorgen uit handen. We bieden een uitzonderlijke expertise in het veilig vervoeren van antiek, computers en kwetsbare voorwerpen. Graag komen we ons voorstellen en geven we u een vrijblijvende kostenopgave van uw verhuizing. 
Sinds de oprichting in is Van Buuren Verhuizingen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Hebt u ruimtegebrek of wilt u (kostbare) spullen tijdelijk veilig opslaan? Ook dán geen zorgen. Bij Van Buuren Verhuizingen kunt u opslagruimte huren. Optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden. Van Buuren Verhuizingen is ook actief in SoestBaarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring