Verhuisbedrijf in Hilversum
Verhuisbedrijf in Hilversum

Verhuisbedrijf in Hilversum

Snel verhuizen met verhuisbedrijf in Hilversum

Wilt u verhuizen naar Hilversum met een verhuisbedrijf in Hilversum? Of gaat u Hilversum juist verruilen voor een nieuwe woonplaats?
Of u nu binnen de provincie Utrecht, verder in Nederland of zelfs naar het buitenland wilt verhuizen, van Buuren Verhuizingen helpt u graag.
Verhuizen is een hele onderneming die valt of staat bij een gedegen voorbereiding. Steeds meer individuen kiezen er daarom voor om een gespecialiseerd verhuisbedrijf in te schakelen. Zoals van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Hilversum en komen graag eens bij u
langs om uw verhuizing tot in de laatste details met u door te nemen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende, gespecificeerde offerte.

Specialiteiten van Van Buuren

Hét verhuisbedrijf in Hilversum

Archief en bibliotheek verhuizing
Het verhuizen van archieven en bibliotheken vergt ervaring en expertise. Dat hebben wij! Per situatie stellen we een verhuisteam van specialisten samen en bepalen we welke materialen we moeten inzetten om uw archief en/ of bibliotheek zo secuur mogelijk te verhuizen. De boeken en documenten pakken we met speciale materialen in zodat ze niet beschadigen en de volgorde gehandhaafd blijft. Met behulp van een zorgvuldig draaiboek wordt alles verhuisd, op de nieuwe locatie uitgepakt en overzichtelijk geplaatst.

Onderwijs- en zorginstelling verhuizing
Alles wat met verhuizingen te maken heeft geeft onrust en dat is niet waar u op zit te wachten. Zeker niet op het gebied van onderwijs en zorg. Verhuizen van onderwijs- en zorginstellingen is een nauwgezet logistiek proces en vergt veel accuratesse, zorg en snelheid. Hoe minder verstoring voor het leer- of zorgproces, hoe beter. Lessen worden hierdoor snel weer hervat en de zorg voor de patiënten blijft optimaal verlopen. Dankzij een groot team van verhuisspecialisten met materieel, kan iedereen weer snel aan het werk. Naast het verhuizen van de inboedel kunnen wij u van dienst zijn bij het (de)monteren en aansluiten op elk gebied van werkplekapparatuur tot practica-apparatuur en laboratoria.

ICT verhuizing
Het verhuizen van bedrijven betekent ook het verhuizen van alle werkplekken inclusief alle automatiseringsapparatuur. Hiervoor hebben wij experts in huis, die precies weten hoe ze computersystemen efficiënt af- en aansluiten. Door hun vakkennis en ervaring kunt u snel weer uw bedrijfsvoering voortzetten zonder al te veel tijdverlies. Ons ICT-team zal in nauw overleg met uw systeembeheerder de apparatuur afkoppelen. Het team verwijdert met zorg de bekabeling van de CPU-kasten, de monitoren, keyboards en overige apparatuur. Vervolgens plaatst ze de apparatuur in speciale kunststof computerboxen voor het vervoer. Op de nieuwe locatie sluit ze alles zorgvuldig weer aan en wordt het samen met u getest.

Privacy gewaarborgd bij opslagruimte in Hilversum

Bij de opslagruimtes van Van Buuren Verhuizingen worden uw bezittingen opgeslagen in afsluitbare houten containers, die daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Deze containers worden in een aparte hal opgeslagen. Per opdrachtgever worden de containers weer apart gecodeerd. U kunt er daarom niet op elk moment van de dag zomaar bij. Door met ons een afspraak te maken, kunnen wij uw container tevoorschijn halen. Dit doen wij zodat u – en ú alleen – er makkelijk bij kunt en de privacy bij de opslagruimte in Hilversum ten alle tijden gewaarborgd wordt.  Daarnaast hebben we ook opslagruimtes in Baarn, Eemnes, Soest, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum. Ook voor uw administratie hebben wij speciale archiefopslag. De archiefdozen zijn speciaal hiervoor ontworpen. De archiefruimte is, net als onze meubelopslag, beveiligd tegen inbraak, brand en weersinvloeden.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring