Verhuisbedrijf in Bilthoven
Verhuisbedrijf in Bilthoven

Verhuisbedrijf in Bilthoven

Onderweg met een ervaren verhuisbedrijf in Bilthoven

Woont u in Bilthoven en bent u van plan om te verhuizen? Of gaat u juist net kennismaken met dit mooie dorp? Van Buuren Verhuizingen helpt u graag. Al meer dan 80 jaar verhuizen wij particulieren binnen en buiten Nederland. Of u nu twee straten verderop gaat wonen of juist helemaal aan de andere kant van de wereld, verhuizen is een grote onderneming waarbij goede voorbereiding van belang is. Steeds meer individuen kiezen daarom voor de hulp van een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Zoals het verhuisbedrijf in Bilthoven van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Bilthoven en komen graag eens bij u langs om uw verhuizing tot in de laatste details met u door te nemen.

Handyman service

Wanneer we u dan verhuisd hebben en alles keurig op zijn plek staat zijn er altijd nog genoeg werkzaamheden die verricht moeten worden. Heeft u al nagedacht over wie alles gaat ophangen, installeren en aansluiten? Als u daar geen mensen voor heeft, kunnen wij u ook daarbij helpen. Met de Handyman Service kunnen we alles voor u demonteren op de oude locatie en monteren op de nieuwe. Of het nu monteerwerk of reparatiewerk is, u bepaalt wat onze Handyman gaat doen. Hij is vakkundig en efficiënt! Zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Privacy gewaarborgd bij opslagruimte in Bilthoven

Bij de opslagruimtes van Van Buuren Verhuizingen worden uw bezittingen opgeslagen in afsluitbare houten containers, die daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Deze containers worden in een aparte hal opgeslagen. Per opdrachtgever worden de containers weer apart gecodeerd. U kunt er daarom niet op elk moment van de dag zomaar bij. Door met ons een afspraak te maken, kunnen wij uw container tevoorschijn halen. Dit doen wij zodat u – en ú alleen – er makkelijk bij kunt en de privacy bij de opslagruimte in Bilthoven ten alle tijden gewaarborgd wordt.  Daarnaast hebben we ook opslagruimtes in Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Soest, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum. Ook voor uw administratie hebben wij speciale archiefopslag. De archiefdozen zijn speciaal hiervoor ontworpen. De archiefruimte is, net als onze meubelopslag, beveiligd tegen inbraak, brand en weersinvloeden.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring