Verhuisbedrijf in Zeist
Verhuisbedrijf in Zeist

Verhuisbedrijf in Zeist

Heeft u hulp nodig van een verhuisbedrijf in Zeist?

Woont u in Zeist en gaat u verhuizen? Bij verhuizingen van, naar of binnen Zeist helpt het verhuisbedrijf in Zeist van Buuren Verhuizingen u graag. Al meer dan 80 jaar verhuizen wij particulieren binnen Nederland  en in het buitenland. Waar u ook heen gaat, verhuizen is een grote onderneming waarbij goede voorbereiding van belang is. Steeds meer individuen kiezen daarom voor de hulp van een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Zoals van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Zeist en komen graag eens bij u langs om uw verhuizing tot in de laatste details met u door te nemen.

Professioneel en persoonlijk

Project- en kantoorverhuizingen, een vak apart

Niet iedere verhuizer is in staat een projectverhuizing in goede banen te leiden. Het is een vak apart. Wij hebben daarvoor de specialisten. Het eerste contact heeft u met één van onze verhuisconsultants, die samen met u alle stappen doorloopt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. En tijdens het verhuisproces houdt de consultant u op de hoogte, zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Verhuisconsultant
Een afspraak maken met onze verhuisconsultant is geheel vrijblijvend. Deze specialist neemt het hele verhuistraject met u door. Het begint met de voorbereiding. Samen met de consultant maakt u een inventarisatie over wat er precies van ons verlangd wordt. Ook maakt u afspraken over wie wat doet. Vanzelfsprekend kunnen wij alles voor u uit handen nemen. Alles is mogelijk.

Checklist
In het gesprek met de consultant leggen wij u onze speciale checklist uit. Aan de hand van deze lijst, kunt u zelf een inventarisatie maken van de te verhuizen goederen en andere zaken die geregeld moeten worden. Hierna krijgt u van ons een gespecifi ceerde offerte. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, en weten wij welke beloftes we zullen inlossen.

Draaiboek
Met de gegevens uit de checklist en uw specifi eke eisen wordt door ons een nauwgezet draaiboek gemaakt. Hierin leggen we alle acties vast. In overleg met u stemmen we de coördinatie af en voorzien we u van de nodige informatie over de stappen en acties voor een succesvolle verhuizing. U kunt rekenen op een efficiënte verhuizing waarbij wij de tijd niet uit het oog verliezen. Op maat gemaakt. Wij snappen als geen ander dat uw organisatie zo snel mogelijk weer moet draaien. Daar zorgen wij voor.

Al 80 jaar ervaring!

Met 80-jarige ervaring in het verhuizen in Nederland en Europa nemen onze vakmensen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw verhuiszorgen uit handen. We bieden een uitzonderlijke expertise in het veilig vervoeren van antiek, computers en kwetsbare voorwerpen. Graag komen we ons voorstellen en geven we u een vrijblijvende kostenopgave van uw verhuizing. 
Sinds de oprichting in is Van Buuren Verhuizingen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Hebt u ruimtegebrek of wilt u (kostbare) spullen tijdelijk veilig opslaan? Ook dán geen zorgen. Bij Van Buuren Verhuizingen kunt u opslagruimte huren. Optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden. Van Buuren Verhuizingen is ook actief in Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Soest, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring