Verhuisbedrijf in Baarn
Verhuisbedrijf in Baarn

Verhuisbedrijf in Baarn

Graag verhuizen met verhuisbedrijf in Baarn?

Gaat u verhuizen binnen Baarn? Of gaat u dit vorstelijke dorp juist verlaten? Welke kant u ook op gaat, van Buuren Verhuizingen helpt u graag. Al meer dan 80 jaar verhuizen wij particulieren binnen en buiten Nederland. Of u nu twee huizen verderop gaat wonen of helemaal naar de andere kant van de wereld verhuist, verhuizen is een grote onderneming die valt of staat bij de voorbereiding. Steeds meer individuen kiezen er daarom voor om een gespecialiseerd verhuisbedrijf in te schakelen. Zoals van Buuren Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Baarn en komen graag eens bij u langs om uw verhuizing tot in de laatste details met u door te nemen. Neem gerust contact met ons op!

Goed gereedschap, het halve werk

Ervaring en expertise

Natuurlijk mag u van uw verhuizer verwachten dat hij u voor de verhuizing verhuisdozen en pakmateriaal ter beschikking stelt.

Naast deze gebruikelijke zaken hebben wij diverse pakmaterialen als meterbakken, computerbakken en fl exibele rolcontainers. Het voordeel van het gebruik van deze pakmaterialen is dat de inhoud nog grotendeels geraadpleegd kan blijven worden terwijl het al staat ingepakt. Hierdoor kan uw productieproces gewoon doorlopen terwijl uw spullen al klaar staan voor vervoer.

Al 80 jaar ervaring!

Met 80-jarige ervaring in het verhuizen in Nederland en Europa nemen onze vakmensen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw verhuiszorgen uit handen. We bieden een uitzonderlijke expertise in het veilig vervoeren van antiek, computers en kwetsbare voorwerpen. Graag komen we ons voorstellen en geven we u een vrijblijvende kostenopgave van uw verhuizing. 
Sinds de oprichting in is Van Buuren Verhuizingen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Hebt u ruimtegebrek of wilt u (kostbare) spullen tijdelijk veilig opslaan? Ook dán geen zorgen. Bij Van Buuren Verhuizingen kunt u opslagruimte huren. Optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden. Van Buuren Verhuizingen is ook actief in SoestEemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring