Opslagruimte Laren

Opslagruimte Laren

Ruime opslag bij opslagruimte Laren

Het gebeurt vaak dat mensen hun spullen voor korte of langere periode willen opslaan. Bij te weinig ruimte of wanneer u spullen tijdelijk veilig wilt opbergen. Daarom regelen wij niet alleen het verhuizen in Laren, maar hebben wij ook de optie voor een opslagruimte in de omgeving van Laren. Wij beschikken over een grote opslaghal,  waarin u één of meer eigen containers tot uw beschikking kunt krijgen. De containers voldoen aan de hoogste eisen. De opslagruimtes  rondom Laren zijn optimaal beveiligd tegen weersinvloeden, brand, diefstal en ongedierte. Van elke opgeslagen inboedel wordt een inventarislijst gemaakt zodat er voor iedereen helder is wat er opgeslagen is.

Wij kunnen overigens uw bedrijfsinventaris hier opslaan. Speciaal voor zaken als bedrijfsinventaris zijn grotere containers beschikbaar. Ook deze zijn natuurlijk volledig beveiligd. Uw Privacy staat Van Buuren Verhuizingen hoog in het vaandel.
De goederen zijn bij ons in absoluut vertrouwde handen.

Vraag vrijblijven een offerte aan

Privacy gewaarborgd bij opslagruimte Laren

Bij de opslagruimtes van Van Buuren Verhuizingen worden uw bezittingen opgeslagen in afsluitbare houten containers, die daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Deze containers worden in een aparte hal opgeslagen. Per opdrachtgever worden de containers weer apart gecodeerd. U kunt er daarom niet op elk moment van de dag zomaar bij. Door met ons een afspraak te maken, kunnen wij uw container tevoorschijn halen. Dit doen wij zodat u – en ú alleen – er makkelijk bij kunt en de privacy bij de opslagruimte rondom Laren ten alle tijden gewaarborgd wordt.  Daarnaast hebben we ook opslagruimtes rondom Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Soest, Naarden en Bussum. Ook voor uw administratie hebben wij speciale archiefopslag. De archiefdozen zijn speciaal hiervoor ontworpen. De archiefruimte is, net als onze meubelopslag, beveiligd tegen inbraak, brand en weersinvloeden.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring