Opslagruimte Zeist

Opslagruimte Zeist

Ruime opslag in Opslagruimte Zeist

Vaak willen mensen hun goederen voor kortere of langere tijd opslaan. Wanneer er ruimtegebrek is, of wanneer u spullen tijdelijk veilig wilt opbergen. Daarom regelen wij niet alleen verhuizingen in Zeist, maar hebben wij ook de mogelijkheid voor opslagruimte Zeist, opslagruimte in de omgeving van Zeist. Wij beschikken over een grote opslaghal,  waarin u één of meer eigen containers tot uw beschikking kunt krijgen. De containers voldoen aan de hoogste eisen. De opslagruimtes  zijn optimaal beveiligd tegen weersinvloeden, brand, diefstal en ongedierte. Van elke opgeslagen inboedel wordt een inventarislijst gemaakt. Op deze manier is er voor iedereen duidelijk is wat er opgeslagen staat.

Wij kunnen daarnaast uw bedrijfsinventaris hier opslaan. Speciaal voor zaken zoals bedrijfsinventaris zijn grotere containers beschikbaar. Deze zijn tevens volledig beveiligd. Privacy staat bij Van Buuren Verhuizingen hoog in het vaandel. Uw goederen zijn bij ons in absoluut vertrouwde handen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Privacy gewaarborgd bij opslagruimte in Zeist

Bij de opslagruimtes van Van Buuren Verhuizingen worden uw bezittingen opgeslagen in afsluitbare houten containers, die daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Deze containers worden in een aparte hal opgeslagen. Per opdrachtgever worden de containers weer apart gecodeerd. U kunt er daarom niet op elk moment van de dag zomaar bij. Door met ons een afspraak te maken, kunnen wij uw container tevoorschijn halen. Dit doen wij zodat u – en ú alleen – er makkelijk bij kunt en de privacy bij de opslagruimte in Zeist ten alle tijden gewaarborgd wordt.  Daarnaast hebben we ook opslagruimtes in Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Soest, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum. Ook voor uw administratie hebben wij speciale archiefopslag. De archiefdozen zijn speciaal hiervoor ontworpen. De archiefruimte is, net als onze meubelopslag, beveiligd tegen inbraak, brand en weersinvloeden.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring