Opslagruimte Bussum

Opslagruimte Bussum

Mooie opslagruimte Bussum

Het komt vaak voor dat mensen hun spullen voor korte of langere tijd opgeslagen willen hebben. Bij ruimtegebrek of wanneer u spullen tijdelijk veilig wilt opbergen. Daarom regelen wij niet alleen verhuizingen in en rondom Soest, maar hebben wij ook de mogelijkheid voor u om uw spullen op te slaan in een opslagruimte in Soest. Wij beschikken over een grote opslaghal,  waarin u één of meer eigen containers tot uw beschikking kunt krijgen. De containers voldoen aan de hoogste eisen. De opslagruimtes in Soest zijn optimaal beveiligd tegen weersinvloeden, brand, diefstal en ongedierte. Van elke opgeslagen inboedel wordt een inventarislijst gemaakt zodat er voor iedereen een goed overzicht is van wat er opgeslagen is.

Wij kunnen tevens uw bedrijfsinventaris hier opslaan. Speciaal voor zaken als bedrijfsinventaris zijn grotere containers beschikbaar. Ook deze zijn volledig beveiligd. Privacy staat Van Buuren Verhuizingen hoog in het vaandel. Uw goederen zijn bij ons in absoluut vertrouwde handen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Privacy gewaarborgd bij opslagruimte Bussum

Bij de opslagruimtes van Van Buuren Verhuizingen worden uw bezittingen opgeslagen in afsluitbare houten containers, die daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Deze containers worden in een aparte hal opgeslagen. Per opdrachtgever worden de containers weer apart gecodeerd. U kunt er daarom niet op elk moment van de dag zomaar bij. Door met ons een afspraak te maken, kunnen wij uw container tevoorschijn halen. Dit doen wij zodat u – en ú alleen – er makkelijk bij kunt en de privacy bij de opslagruimte rondom Bussum ten alle tijden gewaarborgd wordt.  Daarnaast hebben we ook opslagruimtes rondom Baarn, Eemnes, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Soest.
Ook voor uw administratie hebben wij speciale archiefopslag. De archiefdozen zijn speciaal hiervoor ontworpen. De archiefruimte is, net als onze meubelopslag, beveiligd tegen inbraak, brand en weersinvloeden.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring