Opslagruimte Eemnes

Opslagruimte Eemnes

Opslagruimte Eemnes

Het gebeurt vaak dat mensen hun goederen voor korte of langere tijd willen opslaan. Bij ruimtegebrek of wanneer u spullen tijdelijk veilig wilt opbergen. Daarom regelen wij niet alleen verhuizingen in Eemnes, maar hebben wij ook de mogelijkheid voor opslagruimte Eemnes, opslagruimte in de omgeving van Eemnes. Wij beschikken over een grote opslaghal,  waarin u één of meer eigen containers tot uw beschikking kunt krijgen. Onze containers voldoen aan de hoogste eisen. De opslagruimtes  zijn optimaal beveiligd tegen weersinvloeden, brand, diefstal en ongedierte. Van elke opgeslagen inboedel wordt een inventarislijst gemaakt zodat het voor iedereen helder is wat er opgeslagen is.

Daarnaast kunnen wij ns uw bedrijfsinventaris hier opslaan. Speciaal voor zaken als bedrijfsinventaris zijn grotere containers beschikbaar. Ook deze zijn volledig beveiligd. Privacy staat Van Buuren Verhuizingen hoog in het vaandel. Uw goederen zijn bij ons in absoluut vertrouwde handen.

Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Privacy gewaarborgd bij opslagruimte in Eemnes

Bij de opslagruimtes van Van Buuren Verhuizingen worden uw bezittingen opgeslagen in afsluitbare houten containers, die daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Deze containers worden in een aparte hal opgeslagen. Per opdrachtgever worden de containers weer apart gecodeerd. U kunt er daarom niet op elk moment van de dag zomaar bij. Door met ons een afspraak te maken, kunnen wij uw container tevoorschijn halen. Dit doen wij zodat u – en ú alleen – er makkelijk bij kunt en de privacy bij de opslagruimte in Eemnes ten alle tijden gewaarborgd wordt.  Daarnaast hebben we ook opslagruimtes in Baarn, Soest, Hilversum, Den Dolder, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Bunschoten, De Bilt, 't Gooi, Laren, Naarden en Bussum. Ook voor uw administratie hebben wij speciale archiefopslag. De archiefdozen zijn speciaal hiervoor ontworpen. De archiefruimte is, net als onze meubelopslag, beveiligd tegen inbraak, brand en weersinvloeden.

Delen

© Van Buuren verhuizingen | Sitemap | Disclaimer | privacyverklaring